Radionice i predavanja


Tribinu „NITKO ME NE VIDI – usamljenost i izoliranost kod mladih“,
možete pratiti online u srijedu, 31. svibnja 2023. godine, s početkom u 18 sati,
putem službenog YouTube kanala NZZJZ-a „Dr. Andrija Štampar“.
 
Vodit će je mr. sc. Lucija Sabljić, dipl. socijalna pedagoginja.
 
Molimo da se prijavite putem elektronske pošte na adresu: andreja.radic@stampar.hr


      Prosljeđujemo vam poziv na predavanje: Stvaranje sigurnog i zdravog digitalnog okruženja za djecu: postavljanje pravila i granica
Za prisustvovanje na predavanju potrebno se prijaviti unaprijed preko obrasca na linku (https://forms.gle/tafb4p2kHLevfk576 ). Prijaviti se možete do 02. 05. 2023. do 12:00 sati.


Tribinu pod nazivom „Generacija X, Y, Z... i kako se snaći u odgoju?“ Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, održati će se 27. veljače 2023. godine s početkom u 18,00 sati putem You tube kanala.

Tribina Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ pod nazivom „Roditelj sam – pomozite!“, održati će se 30. siječnja 2023. godine s početkom u 18,00 sati putem You tube kanala.Novi ciklus radionica osnaživanja za roditelje djece s teškoćama u razvoju u organizaciji HURID-a počinje 1. veljače 2023. godine.
Radionice su besplatne, a osigurano je i čuvanje djece za vrijeme trajanja radionica.
Zainteresirani se mogu javiti na e-mail: sanja@rastimozajedno.hrPoštovani roditelji,

        dostavljamo vam poziv Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ na Tribinu pod nazivom „Obitelj, obiteljske tajne i savezi“, koja će se održati 31. ožujka 2022. godine s početkom u 18,00 sati putem You tube kanala.Radionice osnaživanja za roditelje djece s teškoćama u razvoju u organizaciji HURID-a održavat će se od ožujka do svibnja 2022. godine.
Radionice su besplatne i osigurano je čuvanje djece za vrijeme održavanja radionica.
Zainteresirani se mogu javiti na e-mail: ana-marija.bohacek@erf.unizg.hr
Pozivamo vas na aktivno sudjelovanje na tribini „Sram i sramežljivost-što ćemo sad?“ koja će se održati 26. siječnja 2022. godine u 18 sati putem You tube kanala.

Tribinu organiziraju Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom i Gradskim uredom za obrazovanje, sport i mlade.

Sve zainteresirane molimo da se prijave na e-mail: andreja.radic@stampar.hr
Poziv na Tribinu Ovisnost o internetu - istina ili mit, u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar i Gradskog ureda za zdravstvo


© 2023 Vrtić Leptir. Sva prava pridržana.