OBAVIJEST za roditelje/skrbnike djece u dobi između 4 godine i godine pred polazak u osnovnu školu

         
                                                                                     
      Ovim putem obavještavamo vas da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga pod nazivom „Sufinanciranje troškova uključivanja djece u socioekonomski nepovoljnoj situaciji u predškolske programe“, koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
 
      Ciljna skupina su djeca u dobi od četiri godine do godine početka obveznog osnovnog obrazovanja koja žive u nepovoljnim socioekonomskim uvjetima:

  1. ako dijete živi u kućanstvu čiji su članovi korisnici doplatka za djecu u visini od 9% proračunske osnovice po djetetu (kategorija 1. čl.17. Zakona o doplatku za djecu, tj. ukupni dohodak po članu kućanstva mjesečno ne prelazi 543,14 kn, doplatak za djecu određuje se u svoti od 299,34 kn)
  2. korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu, sukladno Zakonu o socijalnoj skrbi.
      Više informacija o Pozivu možete pronaći na poveznici http://www.esf.hr/natjecaji/obrazovanje/sufinanciranje-troskova-ukljucivanja-djece-u-socioekonomski-nepovoljnoj-situaciji-u-predskolske-programe/ ili se javite u tajništvo vrtića na 01/2002-321.
 
      Roditelje/skrbnike djece koja ispunjavaju tražene uvjete, a zainteresirani su za uključivanje njihove djece u projekt molimo da do četvrtka 28. siječnja 2021. dostave potpisanu privolu/suglasnost za sudjelovanje u projektu na e-mail: administrator2@dv-leptir.hr ili se jave u tajništvo vrtića radi davanja pisane privole/suglasnosti.

 
      Zahvaljujemo na pažnji!
 
 
 
                                                                                                      RAVNATELJICA
 
                                                                                         Vedrana Horvat, mag.rehab.educ.
 
 Privitak:


                                            


© 2023 Vrtić Leptir. Sva prava pridržana.