OBAVIJEST o radu vrtića od 8.6.2020. i aktualne upute i preporuke


Poštovani roditelji/skrbnici!
 
Kao što smo Vas informirali u proteklom tjednu, od 1.6.2020. sva djeca polaznici odgojnih skupina u MV Gajišće, PV u Sesvetskoj Sopnici i PV u Vatrogasnom su u svojim odgojnim skupinama i sa svojim matičnim odgojiteljima. Područni objekt na Trgu D. Domjanića i dalje je zatvoren, a odgojne skupine „Duga“ i „Lavići“ sa svojim matičnim odgojiteljima smještene su u odgovarajuće prostore u MV Gajišće.
 
Sukladno Izmjenama i dopunama uputa te dodatnih preporuka za dječje vrtiće i škole, HZJZ (od 5.6.2020.) (vidi u prilogu)
od ponedjeljka 8.6.2020. novi je PROTOKOL ULASKA U VRTIĆ I PREDAJE I PREUZIMANJA DJETETA:
 

JUTARNJE MJERENJE TJELESNE TEMPERATURE
  • Roditelji su dužni ujutro izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu i vrijednost reći odgojitelju pri predaji djeteta.
 
ULAZAK I IZLAZAK U/IZ VRTIĆA
  • Roditelji s djecom ulaze u vrtić. 
U Matičnom objektu Gajišće koristiti će se oba ulaza (ulaz u tzv. stari dio i ulaz u tzv. novi dio).
  • Prije ulaska u prostore vrtića roditelji su dužni dezinficirati svoje ruke - dezinficijensi se nalaze ispred svih ulaza u svim objektima.
  • Roditelji odvode djecu do garderoba njihovih odgojnih skupina i dijete predaju njegovim matičnim odgojiteljima na uobičajeni način.
  • U isto vrijeme u prostorima vrtića moći će biti ograničen broj roditelja o čemu će voditi brigu dežurni odgojitelji.
Stoga su, u određenim jutarnjim i popodnevnim satima moguća čekanja u redu ispred vrtića, te Vas i nadalje molimo za strpljenje i poštivanje fizičke distance od 1.5 m.
  • Kako bi izbjegli duža čekanja ali poštovali aktualne epidemiološke preporuke, molimo Vas za kratko zadržavanja u prostorima vrtića što znači i razmjenu nužnih informacija s odgojiteljima pri predaji djeteta.
Ukoliko će biti situacija ili razloga za koje držite da zahtijevaju duži razgovor učiniti to telefonski i/ili on-line putem ili dogovorite susret u drugo vrijeme.
 
 
Srdačan pozdrav!
Stručni tim Vrtića


IZMJENA I DOPUNA UPUTA TE DODATNE PREPORUKE ZA DJEČJE VRTIĆE I ŠKOLE (HZJZ, 5.6.2020.)


© 2023 Vrtić Leptir. Sva prava pridržana.