Obavijest o radu vrtića od 1. lipnja 2020. i aktualne upute


Poštovani roditelji/skrbnici,
 
obavještavamo Vas da od 1. lipnja 2020. rade sve odgojne skupine u svojim prostorima sa svojim matičnim odgojiteljima u sljedećim objektima:

  • Matičnom objektu Gajišće, I. G. Kovačića 20, Sesvete,
  • Područnom objektu „Duga“, Sopnička 69, Sesvetska Sopnica,
  • Područnom objektu „Potočić“, Varaždinska 42, Sesvete .

Područni objekt „Izvor“, Trg Dragutina Domjanića 10, Sesvete i dalje je zatvoren, a odgojne skupine „Duga“ i „Lavići“ sa svojim matičnim odgojiteljima bit će smješteni u odgovarajuće prostore u Matičnom objektu Gajišće, I. G. Kovačića 20, Sesvete.
 
Roditelj koji dovodi dijete/djecu u vrtić, NE ULAZI u ustanovu, već predaje dijete/djecu dežurnim odgojiteljima na ulaznim vratima. 

Roditelji/skrbnici dužni su izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u ustanovu, a dežurni radnik koji preuzima dijete zapisuje temperaturu u posebnu tablicu.


Pri predaji djece čeka se u redu držeći preporučeni razmak. Molimo Vas za strpljenje, osobito prvih dana.

Prilažemo i tekst PRIPREMA DJECA za POVRATAK U VRTIĆ od 1.6.2020. a nakon perioda izolacije i potresa, koji je za Vas pripremila psihologinja Ivanka Juklić Lušić sa svrhom informiranja o promjenama s kojima će se susresti vaše dijete dolaskom u vrtić i kako biste ga, u skladu s njegovom dobi i stupnjem razumijevanja, mogli pripremiti za izmijenjene okolnosti boravka u Vrtiću.
 
 
Srdačan pozdrav!


© 2023 Vrtić Leptir. Sva prava pridržana.