Obavijest o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2020./2021.


Poštovani roditelji/skrbnici,

Dječji vrtići Grada Zagreba zahtjeve za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja zaprimat će 
od 25. svibnja do 5. lipnja 2020. godine isključivo elektroničkom prijavom putem ePisarnice (https://e-pisarnica.zagreb.hr/ePisarnica/eIsprave2na poveznici Pristup u eUpise u dječje vrtiće kojima je osnivač Grad Zagreb, koja će biti aktivna od 25. svibnja 2020.


Roditelj/skrbnik djeteta zahtjev za upis djeteta treba podnijeti samo jednom gradskom dječjem vrtiću, u pravilu onome prema mjestu stanovanja (primarni izbor), s mogućnošću odabira drugog gradskog dječjeg vrtića kao alternativne opcije.

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodna je:
- adresa elektroničke pošte (e-mail) ili/i osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani,
- prijava u sustav pomoću sigurnosne razine 3 (ili više).

Roditelji/skrbnici kojima je potrebna pomoć u postupku elektroničke prijave u dječji vrtić, za optimalnu tehničku podršku u korištenju aplikacije mogu se obratiti na Helpdesk putem e-pošte e-upisi.vrtici@zagreb.hr, odnosno samom dječjem vrtiću putem telefona ili e-pošte tijekom radnog vremena.


►  Više u OBAVIJESTI o upisu djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2020./2021. na području Grada Zagreba

© 2024 Vrtić Leptir. Sva prava pridržana.