OBAVIJEST O POČETKU RADA DJEČJEG VRTIĆA LEPTIR OD 11. 5.2020.


Poštovani roditelji,

zahvaljujemo na prvoj anketi, vezano za dolazak u vrtić od 11.5.2020.
 
Nadamo se da ste i Vi proučili izdane smjernice HZJZ o preventivnim mjerama koje ćemo provoditi u 3. fazi popuštanja mjera.

  • Prije uključivanja u vrtić roditelji koji nisu u mogućnosti osigurati zbrinjavanje djece ni na koji drugi način osim u predškolskoj ustanovi dužni su potpisati izjavu (priložen dokument/izjavu dostaviti u vrtić mailom).
  • Formirat ćemo odgojne skupine koje će 2 tjedna biti istog sastava (nema naknadnog ulaska u formiranu skupinu).
  • Roditelji ne ulaze u vrtić, nego čekaju ispred ulaza poštujući socijalnu distancu 2 m (molimo za strpljenje prvih dana).
  • Predaju dijete zaposleniku vrtića na ulaznim vratima /navesti ime i prezime djeteta i grupu te eventualne specifičnosti: alergije…).
  • Obavezno svako jutro prije polaska u vrtić svom djetetu izmjerite tjelesnu temperaturu.
  • Dolazak u vrtić najkasnije do 8.45 sati.
  • Svi koji dolaze u vrtić 11.5.2020. dužni su u petak 8.5.2020. u periodu od 9 do 12 sati dostaviti ruksak/vrećicu s potrebnim stvarima za dijete za cijeli tjedan (označiti izvana ruksak: ime, prezime, grupa).
Ispunjenu i potpisanu izjavu proslijedite do utorka, 5.5.2020. kako bi što bolje organizirali provedbu mjera/organizaciju rada/narudžbu hrane.

Ovisno o broju prijavljene djece ovisiti će broj odgojnih skupina i odabir odgojitelja koji rade (kako bi osigurali zamjenu odgojitelja u smjenama/otvaranje dodatnih skupina po potrebi u narednom periodu).

Roditelji koji će nakon 14 dana trebati usluge vrtića, dužni su do srijede 20.5.2020. izvijestiti vrtić o potrebi, dostaviti potpisanu izjavu, a sukladno razvoju epidemiološke situacije dati ćemo vam daljnje upute.

Bez potpisane izjave nije moguć ulazak u vrtićku skupinu.

Zahvaljujemo na suradnji!


                                                                            RAVNATELJICA I STRUČNI TIM DV LEPTIR

 

► Izjava roditelja (word)   
(u .pdf formatu)

© 2023 Vrtić Leptir. Sva prava pridržana.